Telefon: +36-1-396-7233
Mobil: +36-30-907-9292
Cím: Budapest, II. kerület, Széll Kálmán tér 10.
E-mail: regisegvetel@gmail.com
Online árajánlatkérés

Első vevőként a legmagasabb árat fizetem. Díjtalan kiszállással, értékbecsléssel!

Ülőgarnitúra vásárlás

Antik régiség adás-vétel / Ülőgarnitúra vásárlás

Ülőgarnitúrák felvásárlása

Régi, antik ülőgarnitúrákat vásárolunk fel kiemelkedően jó áron.

Egy ízléses, kényelmes ülőgarnitúra amellett, hogy díszes eleme a térnek, funkciójában is magas komfortérzetet biztosít használóinak. Egy antik ülőgarnitúra a maga elegáns megjelenésével magára vonzza a figyelmet. A régi bútorok, így ez a berendezés is masszív felépítésével állandóságot sugall a helyiségben. Mindemellett egy kimunkált, díszes ülőgarnitúra rangot is képvisel.

Mi is mindezen okokból vásárolunk fel antik ülőgarnitúrákat, amelyek stílusa többféle lehet. Egyaránt megvásárolunk empire, rokokó, barokk, biedermeier, reneszánsz vagy egyéb antik ülőgarnitúrát. Ha Önnek az otthonában fellelhető ilyen antikvitás, amely nélkülözhető és szeretné eladni, forduljon hozzánk bizalommal. Régi ülőgarnitúrájáért kimagasló összeget adunk. Akár felújításra szoruló bútordarabot is megveszünk.

A vételt minden esetben értékbecslés előzi meg, amely megbízhatóságát több évtizedes szakértelmünkkel garantáljuk Önnek. Teljesen megbízhat szakértelmünkben, hiszen minden felvásárláskor az ügyfélnek kedvező, lehető legoptimálisabb árat fizetjük készpénzben.

Továbbá a díjmentes elszállításért is kezeskedünk, így Önnek már ezzel sem kell foglalkoznia. Keressen meg minket, hogy az ülőgarnitúra vásárlása létrejöhessen.