Telefon: +36-1-396-7233
Mobil: +36-30-907-9292
Cím: Budapest, II. kerület, Széll Kálmán tér 10.
E-mail: regisegvetel@gmail.com
Online árajánlatkérés

Első vevőként a legmagasabb árat fizetem. Díjtalan kiszállással, értékbecsléssel!

Régi bútor felvásárlás

Antik régiség adás-vétel / Régi bútor felvásárlás

Kiemelten magas árakon veszünk meg mindenféle antik bútort, legyen szó ebédlőszekrényről, asztalokról, tabernákulomokról, ülőgarnitúrákról, komódokról, vitrinekről, székekről vagy bármilyen más antik bútordarabról. Régi bútorait felvásároljuk, az sem probléma, ha régi bútora rosszabb állapotban van, mi majd elvégezzük a szükséges restaurálásokat. 3 évtizedes szakmai múlttal a hátunk mögött korrekt, megbízható vételre számíthat. A bútorok felvásárlása során az értékbecslést is elvégezzük. Ha Önnek empire, barokk, reneszánsz, biedermaier, art-deco, szecessziós, rokokó vagy bármilyen más stílusú bútora van és szeretné vételre bocsátani, akkor keressen fel minket.

Manapság a XXI. században sokan próbálják követni a modern lakberendezési trendeket.  Sokszor a régi bútorok helyére újak kerülnek, mert már az idő múlásával nem használhatók biztonságosan és felújításra szorulnak. Vagy egyszerűen csak haladnak a korral és az antik darabok csak útban vannak. Azonban vannak olyan vásárlók, akik kifejezetten régi bútorokkal szeretnék a házukat berendezni. Az egyedi, értékes, antik bútorok vidékies hangulatot kölcsönöznek bármilyen épületnek, ami a mai fejlett technológiák mellett különlegességnek számít.  Egy antik komód vagy asztal például díszes eleme lehet bármelyik lakásnak. Megjelenésével vidéki hangulatot és egyszerűséget kölcsönöz a lakásnak és a hagyományőrző szerepe is jelentős. Viszont, ha Önnek inkább a modern garnitúra a kedvező berendezés, jó döntés túladni régi bútorain, lehetőleg magas, az értékükhöz passzoló áron. Azonban nem mindig találunk a környezetünkben olyan embert, aki megvásárolná ezeket a berendezési tárgyakat. Ebben az esetben forduljon hozzánk bizalommal, cégünk ugyanis megvásárolja a régi bútorát.

Ha eladó régi bútora van, mi felvásároljuk. Előzetes egyeztetést és helyszíni felmérést követően a bútort díjtalanul elszállítjuk, Ön pedig azonnali készpénzhez jut.