Telefon: +36-1-396-7233
Mobil: +36-30-907-9292
Cím: Budapest, II. kerület, Széll Kálmán tér 10.
E-mail: regisegvetel@gmail.com
Online árajánlatkérés

Első vevőként a legmagasabb árat fizetem. Díjtalan kiszállással, értékbecsléssel!

Herendi porcelán vásárlás

Antik régiség adás-vétel / Herendi porcelán vásárlás

Herendi porcelán felvásárlás

Cégünk régiség felvásárlása a Herendi porcelánokra is kiterjed. Fontos számunkra a minőség, ezért olyan márkanévvel ellátott porcelánokat vásárolunk meg, melynek a neve méltán közismert. A Herendi név éppen ilyen, minőséget, tekintélyt és értéket képvisel. Mára a világ legnagyobb porcelánmanufaktúrájává nőtte ki magát, így minden terméke magas színvonalat foglal magában. Egy Herendi porcelángyűjtemény presztízsértékkel is bír. Használóinak rangot, kiváltságot és egyediséget nyújt.

Többeknek van otthonában Herendi porcelán, értékével azonban nem mindenki van tisztában. Abban az esetben, ha az Ön háztartásában is található egy-két, vagy akár több Herendi darab, és szeretné eladni, a mi cégünk az Ön embere. Lehetőség szerint felvásároljuk porcelán tárgyát. Az értékbecslés lehetővé teszi, hogy eladni kívánt árujáért a legoptimálisabb fizetséget kapja.

Felvásárolunk Herendi díszdobozokat, szobrokat, tányérokat, vázákat is! Vagy bármilyen más terméket, ami a Herendi porcelángyárból került ki.

Jó állapotban lévő és Önnek nélkülözhető porcelán tárgyaiért kimagasló árat fizetünk. A vétel során mindig készpénzzel vásárolunk, elkerülve mindenfajta félreértést és biztosítva ezzel a korrekt adás-vétel létrejöttét. Az ügyfélnek kedvezve minden esetben díjtalan kiszállással dolgozunk.