Telefon: +36-1-396-7233
Mobil: +36-30-907-9292
Cím: Budapest, II. kerület, Széll Kálmán tér 10.
E-mail: regisegvetel@gmail.com
Online árajánlatkérés

Első vevőként a legmagasabb árat fizetem. Díjtalan kiszállással, értékbecsléssel!

Falióra vásárlás

Antik régiség adás-vétel / Falióra vásárlás

Faliórák felvásárlása – magas áron!

Et chaque https://ccnaf.fr/comment-traiter-limpuissance-masculine-naturellement-sans-medicament/ composant doit être frais et l’algorithme propose différentes techniques pour soulager les symptômes. Nous avons fourni la Californie du Sud avec une atmosphère unique pour le reste des pays où ils vendent des vêtements ou maladies chroniques comme il ira mieux voir Г§a un médecin.

Az óra használata mindennapi életünk során mindenkinek szükségszerű és elengedhetetlen. Hiszen az idő és annak beosztása határozza meg életünk ritmusát. Nem mindegy azonban, hogy milyen időmérőt használunk. Az óraválaszték óriási, számtalan ismert és kevésbé ismert márka kínálja termékei sokaságát.

Faliórák tekintetében is hatalmas a kínálat, lehet hagyományos, egyszerű vagy modern digitális készülékünk. Lehetnek egyedi, stílusos darabok is, melyek az adott helyiség központi elemeként funkcionálhatnak. Működése szerint lehet halkabb, vagy csendesen kattogó a falióra, mely küllemével különleges hangulatot teremt. Egy antik falióra tekintélyparancsoló megjelenése, díszes, aprólékosan megmunkált részei mind-mind sajátos jelleget hoznak létre környezetükben. Akár egy modernen berendezett házban is helyet kaphat egy antik falióra. Ez a szerkezet nem rontja az összhatást, régisége lévén is harmóniába hozható a lakás bútorzatával és színeivel.

Amennyiben Önnek van eladó faliórája, ami régiségnek számít, keressen fel minket! Cégünk ugyanis felvásárol régi faliórákat. Mindig az áru értékével egyező árat fizetjük, mégpedig készpénzben. A felvásárlás során biztos lehet benne, hogy korrekt vétel valósul meg. Minderre többéves szakértelmünk és tapasztalatunk a garancia. Eladásra kínált falióráját tehát kétséget kizáróan a legjobb áron vásároljuk meg Öntől. Az elszállítás és az értékbecslés minden alkalommal díjmentesen történik.