Telefon: +36-1-396-7233
Mobil: +36-30-907-9292
Cím: Budapest, II. kerület, Széll Kálmán tér 10.
E-mail: regisegvetel@gmail.com
Online árajánlatkérés

Első vevőként a legmagasabb árat fizetem. Díjtalan kiszállással, értékbecsléssel!

Csillár vásárlás

Antik régiség adás-vétel / Csillár vásárlás

Csillárok felvásárlása

Cégünk a régiségek széles spektrumával foglalkozik, melyek között az antik csillárok is kiemelt helyen vannak.  A csillár vásárlás magas áron történik nálunk. Mivel akár komplett lakást is felszámolunk, a felvásárlás során a csillár sem maradhat ki. A mai épületekben kerülik a díszes, hatalmas és nehéz lámpákat. Többnyire a csillár funkciójában van jelen, de természetesen, mint mindenhol, itt is vannak kivételek. Sokaknak egy antik csillár túl díszes, esetleg már a giccs határát súrolja. Ebben az esetben gazdaságos és célszerű megoldás a csillárt vételre bocsátani.

Medikamentet er effektivt i mere end 80% af alle tilfælde eg vil der ikke de såkaldte generiske piller. Patienter kan have stor gavn og så tilvejebringer de stærke erektioner Danmark eg og der har været en høj apotekwebshop.com grad af succes fra dette medicinforløb.

Ezeket a lámpákat a maguk robosztus formájukkal leginkább olyan helyeken alkalmazzák, ahol nagy a forgalom és minél több ember megcsodálhatja. Így például ilyen csillárokkal éttermekben, hotelekben vagy előadótermekben találkozhatunk. De természetesen vannak olyan magánszemélyek is, akik kedvelik az antik stílust és saját otthonukban is szívesen használnak ilyen lámpákat. Az antikvitás minden esetben rangot, hagyományt és állandóságot képvisel. Egy ékes berendezési tárgy, így akár egy csillár is, precíz kidolgozottságával az egyediséget és különlegességet hangsúlyozza.

Cégünk felvásárol antik csillárokat, melyek értékét előzetesen felbecsüljük. A megbízható vételt több éves szakértelmünk támasztja alá. Amennyiben megfelel Önnek az általunk kínált összeg, a felvásárlást megvalósítjuk. Minden további gond és félreértés elkerülése érdekében azonnal és készpénzben fizetünk. Önnek nem kell gondot fordítania a fuvarozásra sem, hiszen cégünk költségmentesen elszállítja a megvásárolt csillárt.