Telefon: +36-1-396-7233
Mobil: +36-30-907-9292
Cím: Budapest, II. kerület, Széll Kálmán tér 10.
E-mail: regisegvetel@gmail.com
Online árajánlatkérés

Első vevőként a legmagasabb árat fizetem. Díjtalan kiszállással, értékbecsléssel!

Antik régiség vásárlás

Antik régiség adás-vétel / Antik régiség vásárlás

Az antik régiségek egyre nagyobb népszerűségre tesznek szert. A különféle lakberendezési ötletek segítségével teljesen bebútorozhatjuk velük lakásunkat, vagy csak egy-két darab régiséggel színesebbé tehetjük azt. Az antik régiségek mindig egyedi jelleget kölcsönöznek a helyiségnek, hiszen különleges hangulatot teremtenek a térben. Nem feltétlenül szükséges komplett berendezést alkalmaznunk, ha el szeretnénk érni ezt a hatást. Egy antik tükör, falióra, porcelán vagy bármilyen más antik régiség már önmagában ezt a célt szolgálja. Napjainkban amellett, hogy impozáns elem egy antik bútordarab vagy más tárgy, presztízsértékkel is bír. Sokaknak hagyatékból fennmaradnak ezek a berendezések, eszközök, és nem tudják azokat hasznosítani. Ilyen esetekben célszerű magas áron megválni tőlük. Viszont nem mindig könnyű vevőt találni, illetve az elszállítás is többnyire gondot szokott okozni. Mi minden felvásárlás során azonnali készpénzzel szolgálunk, így időben magas összegre tehet szert, nem kell várni banki átutalásokra és egyéb időhúzó szolgáltatásokra.

Éppen ezért keresünk antik régiségeket felvásárlásra, amelyekért mindig megfelelő árat fizetünk. Ha Ön vételre szeretné bocsátani antik régiségeit, cégünk erre az optimális választás. Ha az Ön tulajdonában van eladó antik régiség, akár festmény, szőnyeg, porcelán, textília vagy egyéb antikvitás, keressen fel minket.

 

Hosszú évtizedek óta megbízható vételeket bonyolítunk le, mindig a legideálisabb díjszabással dolgozunk. Felvásárlásunkat segíti értékbecslő szakértelmünk, helyszíni felmérések és az előzetes egyeztetések. Minden szolgáltatásunkkal kedvező ajánlatot kínálunk. Előnyünkre szolgál, hogy minden vásárlás során díjmentes kiszállást biztosítunk. Keressen fel minket, és ha megegyezünk a vásárlási feltételekben, antik régiségeit megvásároljuk.