Telefon: +36-1-396-7233
Mobil: +36-30-907-9292
Cím: Budapest, II. kerület, Széll Kálmán tér 10.
E-mail: regisegvetel@gmail.com
Online árajánlatkérés

Első vevőként a legmagasabb árat fizetem. Díjtalan kiszállással, értékbecsléssel!

Antik kerámia felvásárlás

Antik régiség adás-vétel / Antik kerámia felvásárlás

Antik kerámia vásárlás

Az idő múlásával egyre több házban maradnak fenn antik kerámia darabok. Ezek többnyire olyan eszközök, melyeket a mindennapos életünk során nem használunk gyakran. Leginkább akkor használjuk ezeket, amikor vendégek érkeznek, de főként a vitrin mögött őrizzük, óvjuk ezeket az antik kerámia darabokat. Sokaknak felesleges eszközök, amelyek esetleg hagyatékból maradtak meg, és csak porosodnak, talán csak takarításkor kerülnek elő. Ilyen esetben érdemes vételre bocsátani ezeket a tárgyakat, hiszen amellett, hogy hely és idő szabadítható fel az eltávolításukkal, komolyabb pénzösszegre is szert lehet tenni.

Cégünk megvásárol bármilyen antik kerámiát, amiért minden esetben készpénzzel fizetünk. A kerámia értékét hozzáértő szaktudásunkkal felbecsüljük, és ha Önnek is kedvező az ígért összeg, a felvásárlást megvalósítjuk.

Keresünk antik kerámia edényeket, étkészleteket, szobrokat, dísztárgyakat vagy bármilyen más kerámia régiséget, melyet szívesen eladna. Minden ügyfélnek korrekt áron, megbízható vételt biztosítunk. Egy kiemelkedő értékű antik kerámiáért természetesen kimagasló árat fizetünk. A megvásárolt tárgyak elszállítását minden esetben ingyenesen végezzük.

Nézzen szét környezetében, és ha nélkülözhető, feleslegessé vált antik kerámiát talál, adja el nekünk.